NOTÍCIES
Actualitat
Publicació Municipal "El Replà"
RÓdio Sol
Albal Comunica
Registro Albal Comunica
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web

  ACTUALITAT  Acceso a RSS

 

divendres, 12 de gener de 2018

Calendari fiscal 2018


El calendari fiscal corresponent a 2018 entrarÓ en vigor el pr˛xim mes de febrer. Des dels servicis econ˛mics municipals es recorda que per a comoditat dels contribuents es pot domiciliar a travÚs d'una entitat bancÓria el pagament de les taxes i impostos, accedint a la Seu Electr˛nica des de la web municipal, o ben acostant-se al Servici d'Atenciˇ Municipal d'Informaciˇ Ciutadana (AMIC) al mateix ajuntament.
AixÝ mateix existix la possibilitat de fraccionar o ajornar el pagament d'impostos per a aquelles persones que tinguen dificultats a l'hora de fer front a estes obligacions tributÓries.
TambÚ es recorda que si es domicilia l'IBI de naturalesa urbana, automÓticament es fraccionarÓ el pagament en tres terminis sense interessos.
Per a qualsevol dubte o suggeriment es pot posar en contacte amb el servici de recaptaciˇ de lĺajuntament, o bÚ telefonant al 96 126 00 56.Anterior
Anterior
Siguiente
Siguiente
 
Buscador  
 
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es