NOTÍCIES
Actualitat
Publicació Municipal "El Replà"
Ràdio Sol
Albal Comunica
Registro Albal Comunica
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web

  ACTUALITAT  Acceso a RSS

 

dilluns, 29 de octubre de 2018

Albal presenta a les seues Falleres Majors


El món faller d'Albal va celebrar el cap de setmana la presentació de les seues falleres majors per a 2019. Són les jóvens Ana Duato Albert i la infantil Paula Muñoz Díaz. L'acte es va viure en la Casa de la Cultura d'Albal i el ple va ser absolut, l'auditori es va quedar xicotet donada l'alta participació de fallers i falleres.
Els membres de la Corporació municipal, de la Junta Local Fallera d'Albal, així com els representants de les set comissions falleres de la localitat van acompanyar i van abrigar els dos jóvens representants del món faller d'Albal per a l'exercici 2019. Al finalitzar, les comissions falleres d'Albal van rendir homenatge a les seues dos noves falleres majors i els que ocuparan el principal càrrec faller este exercici. El grup de dansa valenciana de l'Associació Cultural La Murta d'Albal va actuar durant l'acte de presentació de les falleres majors.

L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, destacá que "tenen innumerables qualitats, la qual cosa les fan unes grans falleres majors. Ana és fallera quan donava els seus primers passos. Sa mare l'apunta a la seua comissió quan tenía quatre anys. Ha sigut tot en les falles, li quedava ser fallera major i enguany ho eres per mèrits més que provats.
Si algú es mereix este honor eixa és Ana. Ha sigut fallera major de la seua falla, de la cort tant de la infantil com de la major. Directiva de la seua falla i el seu treball en la Junta Local Fallera d'Albal no ha passat desapersebut, ANA ha deixat el llisto molt alt".
L'alcalde expliá que Ll nostra fallera major infantil, porta el mateix camí que Ana i tambe es fallera major per les grans qualitats que te. Viu des de molt xicoteta esta festa . A pesar de ser més xicoteta, no molt més que Ana, ja participa d'una manera activa de la festa i enguany amb més motiu perquè viurà experiències que recordarà tota la vida. I, segur que la veurem de fallera major d'Albal dins pocs anys. Porta l'essència de les falles en la sang. Nos sols els seus pares son falleros, sino tambe els seus avis comensarem la tradició fallera que ara Paula manté viva".Anterior
Anterior
Siguiente
Siguiente
 
Buscador  
 
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es