NOTÍCIES
Actualitat
Publicació Municipal "El Replà"
Ràdio Sol
Albal Comunica
Registro Albal Comunica
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web

  ACTUALITAT  Acceso a RSS

 

dilluns, 5 de novembre de 2018

Paula Peris, Reina de la Asociación Andaluza


La Asociación Cultural Andaluza d'Albal va coronar la seua reina, Paula Peris Benjumea. A l'acte va assistir l'alcalde d'Albal, Ramón Marí, qui va destacar l'important paper que l'Associació Cultural Andalusa, presidida per María del Valle, realitza en el municipi. A més, enguany l'associació dedica tots els seus actes a la província de Cadis.
Paula pertany a la asociación des de xicoteta, ja que la seua tia Josefina va ser una de les fundadores a principis dels noranta de l'associació. En l'actualitat forma part del quadro de ball. Per tant, porta en la sang la cultura andalusa i valenciana.
L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, en el seu discurs després de la coronació de la reina va explicar que "des de hui eres reina major, la qual cosa incrementa la teua responsabilitat. Però coneixent com eres i les teues qualitats, de segur que seràs una excel·lent ambaixadora de Andaulcia i de la teua associació allí on vaiges".
També li va dir que "no estaràs sola en cap moment. Tens a tota una associació amb prop de 30 anys de histora".Anterior
Anterior
Siguiente
Siguiente
 
Buscador  
 
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es