AJUNTAMENT
Benvinguda d'Alcalde
Membres de la Corporació
Òrgans de Govern
Grups Polítics
Bans d'Alcaldia
Actes de Plens
Actes de Juntes de Govern
Eleccions Locals 2015
Transparència
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web

  BENVINGUDA DE L'ALCALDE

 

 

 
Ampliar imagen
Benvinguts/des al web d'Albal.

L'Ajuntament i el municipi d'Albal obrin les portes en el ciberespai, de la mateixa manera que ho fan en la realitat física, per a informar i atendre a tots, tant als ciutadans i ciutadanes d'esta població, com als que s'hi interessen des d'altre lloc.

Este lloc en Internet pretén ser el més útil possible als que hi accedisquen, especialment als albalencs i les albalenques, a qui es vol acostar i fer més accessible i diàfana l'administració local, alhora que se'ls facilita les relacions amb l'Ajuntament i el Govern municipal. És també un reflex de la realitat d'Albal i els seus habitants, la seua història, la seua cultura, les seues tradicions i les seues activitats socials.

Les pretensions d'este web, en sintonia amb la moderna societat de la informació i la progressiva implantació de les noves tecnologies es dirigixen, així mateix, a potenciar la interacció entre la ciutadania i l'Ajuntament que està al seu servei, oferint més ferramentes i canals de comunicació que propicien una administració més participativa.


Ramón Marí


Alcalde d' Albal


 
   
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es